Qui Som?

EuroTaller és el teu taller multi-marca d’Olesa de Montserrat de confiança. Sigui quina sigui la marca del teu cotxe a EuroTaller t’oferirem els nostres serveis per proporcionar-te la millor experiència possible en el manteniment i reparació del teu vehicle.

A més, gràcies al suport del grup Remm Guitart i la seva línia Remm Multimarca amb més de 50 anys d’experiència, l’EuroTaller d’Olesa de Montserrat es converteix en una opció de total confiança pel teu vehicle.

No importa quina sigui la teva avaria, a EuroTaller tenim la solució: planxa i carrosseria,  canvi de neumàtics, canvi dels filtres d’oli, revisions per a poder passar la ITV… A més a més, disposem dels recanvis originals de les primeres marques que els fabricants de cotxes utilitzen.

La teva seguretat és la nostra principal preocupació, el nostre equip tècnic ofereix solucions de gran qualitat amb un servei excel·lent i personalitzat. És aquest binomi entre el tracte proper i de confiança amb l’excel·lència en els nostres serveis el que ens permeten ser el taller de referència a la zona, amb la garantia de pertànyer a la xarxa de tallers ‘EuroTaller’, la més extensa d’Espanya.