Per què és important revisar els eixugaparabrises durant la tardor?

En una revisió de cotxe moltes vegades els eixugaparabrises poden passar desapercebuts. Es tracta d’un component realment important per tal de garantir una bona visibilitat en la conducció. La nostra seguretat depèn, en bona mesura, del seu estat i manteniment.

La tardor és una època amb un clima força volàtil. Les pluges i fortes tempestes són habituals i és probablement l’estació amb més fenòmens que influeixen en la conducció. És importantíssim doncs, que en el moment que els haguem d’activar no ens abandonin.

Un altre dels factors característics de la tardor és la caiguda de les fulles i pol·len dels arbres. Si s’acumulen sobre els eixugaparabrises és molt possible que les escombretes s’espatllin abans d’hora.  Unes escombretes en mal estat poden provocar danys importants al vidre davanter.

Com es netegen les escombretes dels eixugaparabrises?

Per tal de netejar les escombretes haurem de desmuntar el braç de l’eixugaparabrisa i posteriorment eliminar tota la brutícia, pols i pol·len. És molt bona idea utilitzar un mocador lleugerament humidificat. No recomanem utilitzar materials durs o metàl·lics, ja que podrien danyar l’escombreta. Una vegada netejades s’ha de comprovar el funcionament. Si es produeix un soroll desagradable, segurament estaran en mal estat.

Tot i això, si necessites una revisió completa del teu vehicle, et recomanem que ens facis una visita. L’equip professional de l’EuroTaller d’Olesa de Montserrat s’encarregarà de comprovar tots els components del teu vehicle, perquè tu no t’hagis de preocupar de res.