EuroTaller et torna a convidar al cinema amb la seva nova campanya

Amb l’arribada de novembre, la Xarxa de tallers EuroTaller posa en marxa una nova “promoció de cinema”.

Així, entre l’1 de novembre i el 31 de desembre, els automobilistes que posin el seu cotxe a punt en algun dels tallers de la Xarxa guanyaran automàticament entrades dobles per a anar al cinema. Fàcil, veritat? Només has de triar taller i pel·lícula en la cartellera.

Dinàmica de la promoció “EuroTaller et convida al cinema”
La dinàmica de la promoció és, com sempre, molt senzilla. En virtut d’aquesta, els automobilistes que reparin i mantinguin els seus vehicles en algun dels tallers de la xarxa EuroTaller Olesa adherits a la promoció rebran dues entrades de cinema per cada intervenció superior a 200 euros d’import de factura (IVA no inclòs). De manera directa. Sense sortejos.

Una vegada realitzada la reparació o operació de manteniment del vehicle, el client rebrà per email un localitzador que podrà validar directament a través de l’apartat específic destinat a aquest efecte en la portada de la nostra web (pots accedir directament a ell aquí). A través d’aquest, podran canviar de manera senzilla el codi per les entrades de manera fàcil i ràpida. Amb les entrades en el seu poder, els clients de Remm Multimarca només han d’acostar-se fins a la taquilla de qualsevol dels cinemes participants en la promoció. I són molts. Troba el més pròxim al teu domicili en aquest cercador de sales adscrites a la promoció “EuroTaller et convida al cinema”.

Així que, si busques el millor servei per al teu automòbil, no tens excusa.

Vine a EuroTaller Olesa i reserva cita prèvia per a posar el teu cotxe a punt. No et quedis sense les teves entrades!