Després de 25 anys de REAUTO neix Remm Multimarca i evoluciona com a línia de negoci centrada en la postvenda de totes marques, la venda i la mobilitat

Durant el mes d’Octubre el Gremi de Tallers de Barcelona ha lliurat a Remm Multimarca un distintiu especial commemorant els 25 anys que portem treballant per a prestar els nostres serveis.

Remm Multimarca ha rebut distintiu commemorant els 25 anys de col·laboració amb el Gremi de Tallers
Remm Multimarca ha rebut distintiu commemorant els 25 anys de col·laboració amb el Gremi de Tallers

És un motiu d’orgull per a tot l’equip de Remm Multimarca rebre aquest reconeixement. Agraïm sincerament al Gremi de Tallers per aquesta iniciativa i per haver-nos acompanyat durant tot aquest període, que podem resumir a grans trets d’aquesta manera:

En 1996 és fundada l’empresa Reparació d’Automòbils Martorell (REAUTO), com a agència oficial Renault a Martorell

El 2004, el grup REMM GUITART adquireix REAUTO, quedant integrada dins del grup de concessionaris Renault que representa REMM GUITART

El 2012, REAUTO s’especialitza en la gestió de la línia multimarca per a l’activitat de postvenda de Remm Guitart.

El 2021, REAUTO reforça la seva identitat, evolucionant a Remm Multimarca, i establint-se com a línia de negoci centrada en la Postvenda i Venda de tota mena de vehicle.
En aquest sentit, Remm Multimarca es vol diferenciar i aportar un valor afegit centrant els seus serveis a donar resposta a les creixents i noves inquietuds i modalitats de mobilitat. Així, a Remm Multimarca treballem per a dissenyar i proposar una nova experiència de mobilitat, que ens permeti respondre a les diferents necessitats de desplaçament en zones urbanes de particulars, empreses i administracions. Tot això, buscant acompanyar als nostres clients en la seva transició ecològica amb solucions de mobilitat cada vegada més flexibles, sostenibles i orientades a l’ús.

Tot això, mantenint també la nostra atenció i resposta a altres necessitats més “convencionals” que puguin tenir els nostres clients en aspectes de manteniments, reparacions, etc..

Confiem que els nostres clients ens continuïn acompanyant durant molts anys més. Farem tot el possible per mantenir els més alts estàndards de qualitat per a aconseguir la màxima satisfacció amb el nostre servei que ens permeti continuar creixent i complint les expectatives de tota mena de clients.